spitalul judetean buzau1 40742800

Dupa ce in urma cu putin timp Ministerul Sanatatii a pus in vedere managerilor de spitale sa puna la punt planuri de reducere a cheltuielilor pentru ca esalonul superior nu va mai aloca bani in acest an pentru unitatile spitalicesti, conducerea Spitalului Judetean Buzau s-a intalnit cu reprezentantii Consiliului Judetean, ai Pefecturii si ai DSP pentru a pune la punct planul pe care trebuie sa il prezinte Ministerului pana pe data de 20 august.

Reprezentantii institutiilor implicate au luat in discutie metode de reducere a cheltuielilor, dar nu au scapat din vedere sugestia Ministerului Sanatatii, adica posibilitatea de a se autofinanta.

”Au fost începute discuțiile pentru elaborarea planului de măsuri de încadrare în cheltuieli până la sfârșitul acestui an și modul în care pot fi făcute economii. Au fost analizate principalele categorii de cheltuieli și situația financiară a Spitalului Județean”, a afirmat Laurențiu Gavrilă, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului.

Printre modalitatile de reducere a cheltuielilor se enumera, in viziunea conducerii spitalului, excluderea dependentei de apa de la serviciul public si reducerea consumului de energie electrica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here