ambulanta 82069800Serviciul Judeţean de Ambulanţă Buzău face angajări pe perioadă nedeterminată. Ministerul Sănătăţii a deblocat 13 posturi pentru Ambulanţa Buzău, iar în luna noiembrie se va organiza concurs pentru ocuparea a 11 dintre ele, celelalte două posturi de medic urmând să fie scoase la concurs în altă perioadă. Dintre cele 11 posturi scoase la concurs în noiembrie, cinci posturi sunt pentru asistenți medicali, cinci pentru șoferi și unul pentru operator de urgență.

Pentru ocuparea postului de asistent medical, candidatul trebuie să fi absolvit şcoala postliceală sanitară, colegiul sanitar sau liceul sanitar cu echivalare, dar și vechime de șase luni pe postul de asistent medical generalist. În ceea ce priveşte şoferii, aceştia trebuie să aibă permis de conducere categoria B și C, diplomă de bacalaureat şi o experienţă de şofer profesionist de minimum 3 ani. Pentru postul de operator registrator de urgență, candidații trebuie să aibă diploma de bacalureat dar și diploma de radiotelefonist.

Dosarele pentru participarea la concurs se pot depune până la data de 22 octombrie (asistent medical), 25 octombrie (șoferi) și 29 octombrie (operator de urgență). Cei interesați pot găsi mai multe amănunte legate de concurs la adresa: http://www.sajbuzau.ro/concurs/concurs.php.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here