Spitalul Județean de Urgență Buzău face noi angajări. Pentru că în această perioadă sunt în plină desfășurare lucrările de punere în funcțiune a noului aparat RMN, conducerea unității spitalicești este în căutare de specialiști care să lucreze cu acest aparat de investigații medicale.

Sunt scoase la concurs șase posturi vacante de asistenți medicali, patru dintre acestea fiind pentru centrul RMN ce urmează a fi dat în folosință luna viitoare. Se va organiza, astfel, la începutul lunii viitoare, concursul patru posturi de asistent medical principal, SJU Buzău urmând să mai organizeze concurs și pentru un post de asistent medical și un altul de asistent medical principal, în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală.
Perioada de înscrieri este în plină desfășurare, candidații pot depune dosarele la Serviciul Resurse Umane al spitalului, până la data de 25 mai, ora 12.00.
După încheierea perioadei de înscrieri, până la data de 30 mai se va desfăsura selecția dosarelor, iar rezultatele acestei prime etape se vor afișa pe 31 mai. Eventualele contestații vor fi depuse până la data de 4 iunie, iar rezultatele se vor afișa a doua zi.
Proba scrisă se va desfășura în data de 6 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here