sj Consilierii judeţeni au votat în unanimitate alocarea unei sume de bani Spitalului Judeţean Buzău. Este vorba de 7,5 milioane de lei sumă necesară pentru achiatrea arieratelor înregistrate în contabilitate.

Preşedintele Consiliului Judeţean Crsiti Bîgiu a precizat : ” am preluat spitalul cu datorii mari este vorba despre 300 de miliarde şi la această oră au fost aproape în totalitate stinse. Au mai rămas aproape 20 – 25 de miliarde de plătit însă din cele peste 150 de miliarde s-au achitat cu ajutorul Guvernului

Pe de altă parte la rectificarea 1 a bugetului Spitalului Judeţean au fost majorate şi alte sume. La bunuri şi servicii suma a fost suplimentată cu aproape 6 milioane de lei, în vreme ce la proiecte cu finanţare din FEN s-au alocat suplimentar aproape 1,5 milioane de lei.

Preşedintele CJ , Cristi Bîgiu a afirmat că: ” în momentul când vor fi stinse toate aceste datorii vom putea face şi lucruri vizibile în Spitalul Judeţean, lucruri de care să se bucure toţi pacienţii care ajung să se trateze în unitatea spitalicească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here