wellness-relaxacniprocedury-2Când petrecem ore întregi pe scaun în fața calculatorului, când apar dureri de spate ori de cap, când strestul atinge cote maxime, abia atunci ne aducem aminte că dincolo de familie, prieteni, șefi, vecini, mai există o persoană dragă nouă de care trebuie să avem grijă: noi înșine.

Timpul pentru propria persoană este mai degrabă o noțiune abstractă, decât o realitate cotidiană. Când ți-ai permis ultima dată luxul de a te bucura de câteva clipe de relaxare ori răsfăț? Și cum ai putea să faci asta repede și eficient? Una dintre cele mai populare metode de a te relaxa este printr-o ședință de masaj.

Tot prin masaj, se pot preveni sau rezolva și o serie de probleme de sănătate. Alternativă umană și non-invazivă, diferită de medicina tehnică și impersonală, masajul vine cu o serie de beneficii impresionate în funcție de tipul de masaj ales, care poate varia de la cel de relaxare ori anticelulitic, până la cel terapeutic, de recuperare medicală.

Dintre beneficii amintim: îmbunătățește circulația și ajută organismul să asimileze oxigen și substanțe nutritive în țesuturile și organele vitale, stimulează fluxul limfatic, sistemul natural de apărare al organismului împotriva factorilor toxici externi, menține sănătatea și elasticitatea pielii, reducând aspectul de celulită, relaxează și tonifiază mușchii obosiți și suprasolicitați, reduce spasmele și crampele, crește flexibilitatea încheieturilor, îmbunătățește raza de mișcare și scade disconfortul în cazul persoanelor cu mici dureri de spate, calmează migrenele și reduce nevoia de medicamente, ajută femeile însărcinate să aibă parte de un travaliu mai scurt, reduce stările de stres și anxietate, fiind și o alternativă ideală pentru tratamentul medicamentos.

Pentru ca beneficiile masajului să fie complete, este nevoie de cel puțin o ședință pe săptămână (frecvența poate să fie mai mare, în funcție de timpul pacientului), iar pentru alte scopuri, cum ar fi remodelarea corporală, reglarea limfatică, recuperarea medicală, frecvența ar fi undeva la de trei ori pe săptămână. Pentru programări vă așteptăm la Jollie Studio, în fiecare zi, de luni până sâmbătă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here