Rezultate rușionase obținute  la proba scrisă a concursului pentru posturile de asistenţi medicali debutanți în cadrul Spitalului Judeţean Buzău. Peste jumătate dintre candidaţi au dovedit că nu au nivelul minim de pregătire teoretică necesară postului. La examen s-au prezentat 214 dintre cei 219 candidaţi înscrişi pentru cele 38 de posturi de asistent medical debutant. Dintre cei 214 candidaţi prezenţi în sală, doar 96 au reuşit să obţină punctajul necesar pentru a promova în etapa următoare. Cel mai bun rezultat a fost de 92 de puncte din 100 posibile, iar cel mai mic punctaj a fost 17.

În ceea ce priveşte examenul scris pentru cele cinci posturi de asistent medical principal, dintre cei 18 candidaţi care au susţinut această proba, 13 au fost admişi şi cinci, respinşi. Cel mai bun rezultat obținut a fost de 91 de puncte, iar ultimul candidat clasat pe listă a fost notat cu 30 de puncte.

Tot ieri s-a susţinut şi proba scrisă pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant de Radiologie, singurul candidat care s-a prezentat fiind declarat admis, cu 65 de puncte.

Candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţii până luni, iar marţi, pe 14 martie, vor fi afişate rezultatele finale.

Pe 13 martie se va desfășura proba scrisă pentru posturile de asistent medical debutant și principal, îngrijitoare și brancardier la Unitatea de Primiri Urgență, dar și pentru posturile de infirmieră debutantă -26, îngrijitoare – 18, brancardier -2 în alte secții ale spitalului, precum și pentru postul de asistent medicină legală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here