Centrul de Sănătate Multifuncținal de la Pârscov încă nu funcționează la întreaga sa capacitate. Ca în orice unitate sanitară, este nevoie de medici specialiști. În acest sens, conducerea Spitalului Județean Buzău a scos la concurs două posturi de medic pentru cabinetele de Pediatrie și Medicină internă.

În prezent, Centrul de sănătate funcționează cu trei medici specialiști pentru cabinetele de Mică Chirurgie, Obstetrică-ginecologie și ORL. Centrul funcționează astfel la 60% din capacitate, pentru că cele două posturi de medic pediatru și medic medicină internă nu au fost încă ocupate, deși au fost scoase la concurs de mai multe ori.

Potrivit anunțului de angajare, până la data de 22 aprilie sunt deschise înscrierile pentru posturile vacante de medic specialist pediatru și medic specialist medicină internă în cadrul centrului de la Pârscov, pe o perioadă determinată. Dosarele pot fi depuse la Serviciul de Resurse Umane al SJU Buzău, iar taxa de participare la concurs este de 150 de lei.

1 COMENTARIU

  1. nu se mai gasesc oameni care sa aibe bani sa le dea lor pt a fi admisi acolo? Hmm..ciudat…bine ca nu se mai inghesuie nimeni sa dea slaga la hotii aia…numai dr Porumb din comisie cati bani a cerut pt a lua examenul acolo…rusine sa le fie, mai ales ca si dumnealui a fost bagat tot pe pile. Ce sa mai zicem ca nevasta vicelui din parscov a intrat cu medie mare, cand saraca ea nu stie cum se numeste hemoragia nasului si altele…deh, suntem neveste de vice si ne permitem sa lucram chiar daca suntem afoane in ale medicinei…singura se lauda ca e barbasu vice si prieten cu domnul manager Claudiu, sper ca odata sa fie dat alt examen pe bune sa vedem daca mai face ceva, nici 1 nu ar putea lua la scris saraca.condoleante dragi cetateni si locuitori ai acestui mizerabil cuib de hoti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here