Se caută noi medici pentru Spitalul Județean de Urgență Buzău. În prezetn, se lucrează la organizarea concursurilor pentru ocuparea posturilor de medic medicină internă și medic recuperare, medicină fizică și balnologie, pentru care au aplicat câte un candidat. Între timp, Spitalul Județean de Urgență Buzău scoate din nou la concurs, un post cu normă întreagă, de medic rezident ultimul an, în specialitatea oncologie medicală, pentru Secția Oncologie Medicală.

În mod normal, secția de Oncologie ar trebui să funcționeze cu patru specialiști, dar niciodată nu au fost mai mult de doi, chiar dacă numărul pacienților crește de la an la an.

Înscrierile la noul concurs se fac până pe 25 august, la sediul unității medicale – serviciul Resurse Umane, iar examenul se va organiza în cel mult 90 de zile de la publicarea anunțului în Viața Medicală (10 august), la o data ce va fi anunțată pe site-ul SJU Buzău, la secțiunea „Anunțuri – Angajări medici”.
Tematica de concurs și conținutul dosarului de înscriere se pot consulta pe site-ul SJU Buzău, iar relații suplimentare se pot obține de la Serviciul Resurse Umane al unității medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here