Chiar în prima lună a anului viitor, Centrul de Sănătate de la Pârscov va fi deschis, astfel că locuitorii județului din zonele apropiate vor beneficia mai rapid de îngrijiri medicale. În acest sens, conducerea Spitalului Județean Buzău a scos la concurs mai multe posturi de asistentă și infirmieră pentru secția exterioară. 17 posturi sunt disponibile pentru personalul auxiliar, mai exact câte șase posturi de asistent medical și asistent medical debutant, cărora li se mai adaugă cinci posturi de ingrijitoare.

Candidații interesați să concureze pentru unul din aceste posturi își pot depune dosarele la Serviciul de Resurse Umane al SJU Buzău până pe data de 4 ianuarie 2018, ora 12.00. Taxa de concurs este de 50 de lei și va fi achitată la casieria spitalului, iar examenul va avea loc la jumătatea lunii viitoare. Până pe data de 8 ianuarie va avea loc etapa de selecție a dosarelor, lista candidaților admiși pentru a susține examenul fiind publicată pe 9 ianuarie, eventualele contestații fiind primite în data de 10 ianuarie, pentru ca pe 11 să fie afișate listele finale cu numele candidaților.
Pe data de 15 ianuarie, de la ora 10.00, va avea loc proba scrisă, ale cărei rezultate vor fi afișate a doua zi, iar pe 18 vor fi afișate rezultatele soluționarii eventualelor contestații.

Cei care vor obține baremul minim de 50 de puncte din maximul de 100 posibile vor fi declarați admiși și vor participa la proba următoare, care constă în susținerea interviului. Aceasta va avea loc pe 19 ianuarie, iar pe 22 vor fi anunțate rezultatele, până pe 25 urmând a fi rezolvate contestațiile, iar pe 26 ianuarie fiind afișate rezultatele finale.

1 COMENTARIU

  1. Mi se pare incorect sa pui pret pe examinare.Doriti intradevar sa faceti ceva pentru populatia locala?Cred cu tarie ca ar fi trebuit sa incepeti cu plusurile nu sa cereti bani stiind ca partea pecuniara conteaza in buzunarul fiecaruia.Rog cu respect sa analizati situatia ca nu oferiti un post in Paris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here