Concursul in vederea ocuparii functiei de manager al Spitalului Judetean Buzau va avea loc in periada 7-16 februarie, dupa cum se arata intr-un comunicat postat pe site-ul Consiliului Judetean. Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean anunta ca s-a dat startul inscrierilor pentru prima functie din cea mai spital susmare unitate medicala buzoiana si precizeaza totodata care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cei care au de gand sa intre in examen.
Aspirantii la functia de director al spitalului trebuie sa fie absolventi de studii superioare, absolventi ai unor cursuri de perfectionare in managenent sau
management sanitar agreate de Ministerul Sanatatii ori absolventi ai unui masterat sau doctorat in managementul sanitar, economic, juridic ori administrativ. De asemenea, cei care se inscriu la concurs trebuie sa aiba cel putin 2 ani vechime in posturi prevazute cu studii unversitare de lunga durata, conform legii, sa nu fie condamnati penal sau in curs de urmarire penala, sa nu aiba varsta de pensionare si sa fie apti din punct de vedere medical. Dosarele de inscriere la concurs se depun la Spitalul Judelean de Urgenta pana la data de 31 ianuarie, ora 13.00.
Mai mult ca sigur, la concursul de luna viitoare se vor inscrie actualul director al Spitalului Judetean, medicul Dorel Nicolescu dar si fostul manager, medicul Horia Banu. Nicolescu are sustinerea conducerii Consiliului Judetean in timp ce Banu se bucura de sprijinul Partidului Democrat Liberal.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here