Spitalul Județean de Urgență Buzău va avea o nouă intrare principală. Conducerea unității a demarat lucrări de amenajarea a unei intrări prin care se va face accesul vizitatorilor. Aceasta va fi amenajată direct dinspre parcarea Spitalului, aproape de policlinică astfel încât pacientii și aparținătorii să nu mai intre în curte, apoi să ajungă în spatele spitalului pentru a putea, în cele din urmă, să aibă acces pe secția unde trebuie să ajungă. Accesul se va face mult mai facil pe o intrare separată.

„Așa cum am spus, încercăm să schimbăm fața spitalului și încercăm să amenajam atât curtea, cât si intrările în spital. Am început amenajarea pentru o nouă intrare pe o ușă care era prevăzută și cred că este calea de acces cea mai potrivită pentru aparținători și pacienți. Se va intra direct din stradă, nu va mai fi nevoie să se intre din curte sau din spate cum se intră acum. Vom face aleea pietonală, vom pune băncuțe și vom amenaja spațiul verde astfel încât să fie așa cum ar trebui să fie o intrare în spital”, a declarat Claudiu Damian, managerul Spitalului Județean de Urgentă Buzau.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here