spitalul_judetean_buzau1_40742800Spitalul Judeţean a scos la concurs, în urmă cu câteva săptămâni, mai multe posturi de spălătorese, zugravi, instalatori şi electricieni. Iniţial, concurenţa a fost una destul de însemnată, pentru cele 11 posturi vacantate, unde au concurat peste 40 de candidaţi. Posturile pentru care s-a înregistrat cea mai mare concurenţă au fost cele de spălătoarese la Spitalul Judeţean, unde pe cele şase locuri scoase la concurs se înscriseseră iniţial 36 de candidate.
După înscrieri, a urmat proba scrisă a examenului, care, în cazul posturilor de spălătoreasă, au promovat-o 23 de candidate. Acestea au trebuit să dea şi proba interviului, în urma căreia au fost declarate admise 21. Pentru că locurile de muncă sunt doar 6, posturile vor fi ocupate în ordinea mediei obţinute de candidate.
Spitalul Judeţean a mai scos la concurs şi un post de instalator şi unul de zugrav. După proba scrisă, au rămas în cursă doar câte un candidat, care după ce au susţinut şi interviul au fost declaraţi admişi.
În cazul postului de electrician, a existat un singur candidat, dar care a fost respins încă din faza depunerii dosarului de înscriere pentru că nu îndeplinea cerinţele impuse de lege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here