angajări ISU Buzău

Șansă de angajare pentru buzoienii care vor să lucreze la Inspectoratul pentru Situații de Urgentă ”Neron Lupașcu” al județului Buzău!

ISU organizează o serie de concursuri prin încadrare directă sau rechemare în activitate, în vederea ocupării a trei posturi vacante de ofițer după cum urmează:

Ofițer specialist I – în cadrul Compatimentului Informare și Relații; (data limită pentru înscrieri – 01.10.2021)

Ofițer principal I (economist) – în cadrul Compartimentului Financiar; (data limită pentru înscrieri – 01.10.2021)

Ofițer specialist I – în cadrul compartimentului Structura de Securitate – Protecția Informațiilor Clasificate. (data limită pentru înscrieri – 04.10.2021)

Cererile de înscriere vor fi depuse exclusiv on-line de către candidaţi la adresa de e-mail [E-mail ascuns. Apasă pe Aplică pentru a trimite candidatura.] conform perioadelor menționate în anunțurile de recrutare ce se regăsiesc pe site-ul inspectoratului în secțiunea „Carieră”.

Alte date şi informaţii cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului, condițiile de recrutare, documentele necesare precum și alte informații relevante se regăsesc în anunțurile prezente pe site-ul oficial al instituției.

De asemenea orice modificări, informații noi, dar și rezultatele vor fi făcute publice prin postarea în secțiunea „Cariera” ( http://isubuzau.ro/index.php?pg=cariera.htm ) și afişare la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al Judeţului Buzău din municipiul Buzău, strada Bistriţei nr.51, judeţul Buzău, telefon 0238 721 301; 0238 724 059, interior – 27112.

De asemenea, în perioada imediat următoare, Inspectoratul pentru Situații de Urgentă Buzău va organiza concursuri în vederea ocuparii a șapte posturi de subofițer prin încadrare directă sau rechemare în activitate și unul de personal contractual, cu privire la care vom reveni cu o comunicare ulterioară. , anunță Biroul de Presă al ISU Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.