Un tânăr din Mânzălești a fost arestat, după ce a șantajat o femeie, pe care a amenințat-o că va publica materiale video-foto compromițătoare, dacă nu îi dă o sumă de bani. Bărbatul a avut-o complice pe concubina lui, o tânără de 25 de ani, din Lopătari. Tânărul a fost prins în flagrant.

,,În baza materialului probator administrat de polițiștii din Buzău, instanța a emis ieri, 12 februarie, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, față de un tânăr care ar fi șantajat o femeie că va publica materiale video și foto compromițătoare cu aceasta.Cel în cauză a fost surprins, în flagrant delict, de polițiști, în timp ce ar fi primit bani de la victimă, o femeie, de 45 de ani, din Lopătari.

La data de 11 februarie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au surprins, în flagrant delict, un tânăr, de 27 de ani, din Mânzălești, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj. Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie – februarie a.c., femeia ar fi fost amenințată telefonic de acesta, în scopul de a-i remite o sumă de bani, pentru a nu prezenta cunoscuților săi materialele foto/video. În activitatea infracțională, ar fi fost implicată și concubina bărbatului, o tânără, de 25 de ani, din Lopătari.

Polițiștii au ridicat medii de stocare, în vederea efectuării unei percheziții informatice.

La data de 12 februarie a.c., instanța a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, iar față de tânăra de 25 de ani, cercetările sunt continuate sub măsura controlului judiciar., precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.