Șase școli din județul Buzău încă nu au directori după ce șase candidaţi la examenul pentru posturile de conducere au depus contestaţii. Trei dintre ele au fost depuse de candidaţi de la Râmnicu Sărat, celelalte fiind ale unor profesori ce au candidat pentru conducerea şcolilor de la Calvini, Cislău şi Unguriu.

Potrivit Ministerului Educaţiei, evaluarea acestor contestaţii va fi făcută de o comisie din alt judeţ decât cel în care a fost susţinută proba. Arondarea contestaţiilor depuse de candidaţi a fost stabilită de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice şi comunicată Inspectoratelor şcolare judeţene. Soluţionarea contestaţiior şi afişarea rezultatelor finale vor avea loc în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie 2016. Sunt declaraţi „admişi” candidaţii care au realizat un punctaj de cel puţin 35 de puncte pentru fiecare probă şi un punctaj total de cel puţin 105 puncte prin cumularea punctajelor celor trei probe de concurs.
Ultima etapă a concursului – validarea în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar a rezultatelor finale şi transmiterea acestora la minister – este programată în data de 16 decembrie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.