pnl_buzau_adevarul_ro_60021800

Mare scandal mare în PNL Buzău. O ședință ce a avut loc luni după amiază a provocat tensiuni maxime în sânul filialei buzoiene a PNL. Discuțiile s-au stârnit după ce la Buzău a ajuns secretarul general al partidului, Marian Petrache, care i-ar fi cerut vicepreședintelui Consiliului Județean Buzău, Cristinel Romanescu să demisioneze din funcție, pentru a înlătura suspiciunile conform cărora acesta ar fi susținut în post de social democrați.
După ce Marian Petrache ar fi intrat în polemici dure cu liberalii tradiţionali de la Buzău, discuțiile ar fi degenerat iar trimisul de la Centru ar fi fost nevoit să plece înainte de a avea un răspuns ferm din partea lui Romanescu. La ședința cu scântei au participat parlamentarii de Buzău, senatoarea Doina Tudor şi deputatul Erland Cocei, dar şi primari şi alţi aleşi locali de la judeţ, municipii şi din teritoriu. În cadrul întâlnirii, Petrache ar mai fi avut o cerință, aceea ca liberalii care ocupă funcţii de conducere în deconcentrate să îşi dea demisia pentru a nu mai fi acuzaţi de blat cu P.S.D.

Nu este exclus ca în urma acestui mega-scandal, Cristinel Romanescu să-și dea demisia din funcția de vice al CJ Buzău. Cert este că deocamdată, Romanescu a fost rugat de cei de la București de la vârful PNL, respectiv de liberalii tradiționali din conducerea partidului, să nu reacționeze sub impulsul momentului și să nu își dea demisia, așa cum i-a cerut Petrache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.