epa08179095 A researcher at work in the laboratory of Clinical Microbiology, Virology and Emergency Diagnostics of the Luigi Sacco hospital in Milan, Italy, 30 January 2020. The Italian authorities are making medical research measures to deal with the possible emergency of the Coronavirus. EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Scandal vineri după-amiază la un centru privat de recoltare teste COVID. Pacienții nu și-au mai primit rezultatele deși au plătit.

Mai mulți buzoieni reclamă faptul că au făcut testele COVID la un laborator privat situat la subsolul Centrului de Dializă, în urmă cu 2 zile. Cu toții au plătit testele la momentul recoltării. Problema care i-a adus pe majoritatea la laborator în această după amiază este că nu le-au fost trimise rezultate, iar oamenii au nevoie de acestea pentru a putea pleca în străinătate.

Oamenii au încercat să stea de vorbă cu reprezentanta laboratorului dar aceasta a încercat să părăsească locația fără a oferi prea multe informații.

Buzoienii care își așteaptă rezultatele sunt indignați și mulți dintre ei riscă să piardă vacanțele pentru care aveau programate plecările în acest week-end.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.