Schimbari la Casa de Pensii Buzau. Funcționarii nu au renunțat la ghișee, dar au pus câteva scaune în fața lor, astfel încat, odată ajuns în fața funcționarului, pensionarul să poată vorbi stând așezat și nu din picioare.
 
 „A venit momentul să spargem zidurile inutile care despart cetățenii de serviciile de calitate pe care le merită. Încep cu o Casă de Pensii din București. Extindem în țară”, este anunțul postat în urmă cu mai puțin de o lună pe o rețea de socializare de ministrul Muncii, Viorica Alexandru. Deși ordinul nu viza atunci și instituțiile din țară, funcționarii Casei de Pensii au venit cu o idee inedită.
Mai exact, au adus un scaun în fața ghișeelor. Reprezentanții Casei de Pensii cred că geamul prin care comunică beneficiarul și funcționarul reprezintă o protecție pentru cel din urmă, mai ales în perioadele în care circulă virusurile.
Pe de altă parte, sala de relații cu publicul este una extrem de generoasă și a fost construită de la început ca un spațiu în care pensionarul să se simtă cât mai comod , iar accesul la ghișeu se face pe baza unui bon de ordine, fapt ce îi determină pe reprezentanții Casei de Pensii Buzău să considere că aici pensionarii nu au motive să se simtă umiliți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.