Şcoala Gimnazială Cislău este una dintre cele cinci şcoli câştigătoare a unui premiu în valoare de 1.000 de euro, în urma implicării în proiectul „Şcoli Responsabile”, derulat de Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta, cu sprijinul Petrom. Directorul şcolii, profesor Ioan Vlădoiu, a considerat acest proiect o provocare.

„Competiţia a fost strânsă. Prin acţiunile realizate, elevii şi părinţii au demonstrat responsabilitate faţă de mediu. Ne bucurăm că prin intermediul acestui proiect am avut plăcerea de a lucra pentru cei de lângă noi”, a declarat directorul Ioan Vlădoiu.

Coordonatorul de proiecte şi programe educative, profesor Olteanu Loredana, ne-a mărturisit că acest proiect a însemnat pentru toţi cei implicaţi o experienţă inedită: „Elevii s-au implicat cu bucurie în toate activităţile. Flash – mob-ul organizat în comuna Cislău a avut rolul de a atrage rapid atenţia localnicilor. Am fost susţinuţi în demersurile noastre de primarul Dumitru Mitroiu, dar şi de reprezentanţii firmei Salub Eco, Cislău”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.