Inspectoratul General al Poliţiei Române  a demarat procedura de încadrare prin concurs a 1.900 de posturi de agent ordine publică, la nivel naţional. Din totalul de posturi, 46 de posturi prin reîncadrare iar restul din sursă externă.

Înscrieri se fac în perioada 1- 8 aprilie. Pentru posturile de agenţi de ordine publică în mediul rural, cei promovaţi vor fi selectaţi în funcţie de opţiunile lor, dar şi de nevoile din teren, anunţă reprezentanţii IGPR.

Potrivit Poliţiei Române, după 8 aprilie, atunci când este ultima zi de înscrieri, la nivelul fiecărui judeţ va fi afişat calendarul probelor eliminatorii. Cei care vor să se angajeze vor avea de susţinut, pentru început, proba medicală, examenul psihologic şi proba sportivă, toate aceste fiind eliminatorii, pentru probe neexistând limită de vârstă pentru cei care vor să se înscrie.

Exemenul scris va fi susţinut pe data de 14 mai, la sediile Inspectoratelor iar cei care promovează nu vor putea să părăsească postul pentru o perioadă de trei ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.