Concurs de recrutare pentru ocuparea unor funcţii publice de conducere vacante din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Buzău. CJ a scos la concurs funcția publică de conducere de arhitect șef al județului Buzău. Candidații trebuie să dețină studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul arhitectură sau urbanism cu studii de master sau postuniversitare în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului conform art. 36 indice 1 lit. a) din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismului, cu modificările şi completările ulterioare; studii universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minim 7 ani; atestat emis de Registrul Urbaniştilor din România.

De asemenea, a fost scoasă la concurs funcția publică de conducere de șef serviciu – Serviciul promovare și dezvoltare a turismului, a imaginii județului, cooperare internațională și mass-media.
Condiții: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de licenţă ştiinţe administrative, specializarea administraţie publică; studii universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minim 5 ani.

Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului pe site-ul acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.