Primele parcări care vor fi concesionate în oraşul Buzău sunt cele de pe strada Ostrovului, în zona parcului din spatele băncilor. Șoferii care și-au parcat mașinile pe strada Ostrovului, din zona Tribunalului şi până în capătul străzii din spatele C.E.C. au primit notificări, prin sunt rugaţi să îşi mute maşinile într-o altă zonă, pentru a le face loc lucrătorilor ce vor numerota locurile de parcare. Operaţiunea de numerotare va începe în această dimineaţă. În cazul maşinilor găsite în continuare la faţa locului, poliţiştii vor identifica proprietarii şi vor merge la domiciliul lor pentru a le pune în vedere să elibereze zona, pentru desfăşurarea acţiunii.

Pe tronsonul respectiv de pe strada Ostrovului sunt disponibile aproape 150 de locuri. Este prima zonă unde locatarii vor avea posibilitatea să îşi concesioneze un loc de parcare, potrivit noii hotărâri adoptate de Consiliul Local Municipal.

1 COMENTARIU

  1. Si locatarii de pe str. Pietroasele (vizavi de Sc. 11) pe care i-ati fugarit de acolo unde-si parcau masinile de 40 de ani unde vor putea concesiona locuri, idiotilor? Ca prioritate la alocarea locurilor intelegem ca vor avea cei care locuiesc la maxim 30 m de parcarile respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.