În ultimele zile, temperaturile au scăzut drastic în Buzău, pe parcursul nopții fiind înregistrate valori de 4-5 grade Celsius. Cel mai frig a fost azi noapte în zona de munte, la Bisoca, unde s-au înregistrat minime de 3,7 grade Celsius. La Pătârlagele minima a fost în jur de 6 grade în timp ce în municipiul Buzău mercurul din termometre s-a oprit la 8,2 grade, după ce ieri noapte au fost 4,6 grade Celsius. Mâine dimineață sunt așteptate temperaturi și mai scăzute, în jur de 3-4 grade Celsius.

Vremea s-a răcit drastic, însă, deocamdată, în municipiul Buzău, RAM nu a pornit robinetul la căldură. Potrivit legii, furnizarea căldurii poate începe după ce timp de trei nopți consecutive temperaturile scad sub 10 grade Celsius. Deocamdată, zilele acestea se cere acceptul asociațiilor de proprietari, iar în cazul unui răspuns afirmativ, furnizarea căldurii va începe în jurul datei de 1 noiembrie.

Conducerea societății de termoficare vine cu un mesaj clar pentru clineți. Iarna aceasta nu vor mai fi păsuiți cei care lasă plata căldurii pe ultimul plan iar în cazul datornicilor se va trece imediat la notificări și chiar la sistarea furnizării căldurii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.