Vremea rămâne caldă până sâmbătă, cu temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă, anunță meteorologii. De sâmbătă însă vremea se schimbă radical. Apar precipitații pe arii extinse și diferențe de temperatură, de la o zi la alta, de până la 20 de grade Celsius.

La aceastã orã cerul este variabil, cu înnorãri mai accentuate în vestul ţãrii, unde pe arii restrânse plouã slab, precum şi în sud, unde ploile se semnaleazã doar cu totul izolat. Vântul suflã slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane înalte. Valorile termice la ora 08 erau cuprinse între 4 grade la Întorsura Buzãului şi 22 de grade la Constanţa-dig şi Mangalia.

Astăzi, vremea se va menţine caldã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate la munte, în nord-vestul, vestul, centrul şi sud-estul ţãrii, unde local vor fi averse, descãrcãri electrice şi unele intensificãri ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nord-vestul teritoriului şi 30 de grade în sudul extrem. Dimineaţa, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţã.

Vremea în Capitală

La aceastã orã cerul este variabil, iar vântul slab. Temperatura aerului, la ora 08, era de 16 grade în centru şi 14 grade la Bãneasa , 13 grade la Afumaţi şi 15 grade la Filaret.

Astăzi, vremea se va menţine caldã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade.
Presiunea atmosferică este 751 mmHg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.