gavrila1-150x150

Proiectele pentru strategia de dezvoltare a judeţului Buzău pentru 2014-2020, care fac obiectul anchetei DNA vizându-l pe şeful CJ Buzău, Crisinel Bîgiu, ar fi trebuit supuse dezbaterii publice în noiembrie, însă acest lucru nu s-a întâmplat, proiectele fiind de negăsit, susţine secretarul CJ Buzău, citat de Mediafax.

Secretarul Consiliului Judeţean (CJ) Buzău, Laurenţiu Gavrilă, a declarat că strategia de dezvoltare a judeţului Buzău, care stabileşte domeniile pentru care se pot accesa fonduri europene în următorul program operaţional regional 2014-2020, nu a fost adoptată, proiectele cu fonduri europene derulate în judeţ în acest an fiind cele întocmite pe exerciţiul bugatar 2007-2013, care au ca termen de finalizare cel târziu anul 2015.

Gavrilă a spus că proiectele întocmite pentru strategia de devoltare 2014-2020 ar fi trebuit postate pe site-ul Consiliului Judeţean Buzău în luna noiembrie, pentru dezbatere publică, însă acestea sunt de negăsit.

”Şi aseară (sâmbătă -n.r.), am găsit două bibliorafturi, pe care era scris «Strategia de dezvoltare durabilă a judeţului Buzău 2014-2020», bibliorafturi care erau goale». De proiecte s-a ocupat directorul Dragoş Cojocea, sper să ne lămurim mâine unde sunt proiectele”, a mai spus Gavrilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.