Ieri, 26 octombrie, a avut loc ședința lunară a Colegiului Prefectural al județului Buzău, ședință în cadrul căreia, printre alte discuții aflate pe ordinea de zi, directorul executiv al Casei Județene de Pensii a făcut o informare privind modul de alocare de către această instituție a biletelor de tratament în primele 9 luni ale anului curent.

În cadrul aceleiași ședințe, Raluca Alexandru a anunțat public că, începând cu data de 31 octombrie 2023 nu va mai activa ca secretar general al Casei Albe.

Începând cu data de 31 octombrie, încetez activitatea la Prefectura Buzău și în tot ce înseamnă administrație publică. O să mă întorc la profesia mea de avocat, începând cu 1 noiembrie. A fost o onoare să lucrez în această instituție și, în general, să activez în administrație publică. Vă mărturisesc că am învățat foarte multe în această perioadă și sper ca fiecare dintre cei cu care am colaborat să fi primit o parte din experiența mea profesională, a spus Raluca Alexandru.

Prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea, i-a urat secretarului general demisionar succes în activitatea profesională, punctând, totodată, onestitatea cu care aceasta a reprezentat interesele Instituției Prefectului, în cei aproape doi ani cât a activat ca secretar general:

Au fost aproape doi ani cu o activitate intensă, care au necesitat un consum foarte mare de energie pentru fiecare dintre noi, dar, am făcut față provocărilor. Au fost câteva ”războaie” pe care le-am câștigat împreună. Îi mulțumesc Ralucăi Alexandru pentru onestitatea cu care a apărat interesele Instituției Prefectului și statului român și îi urez mult succes în activitatea profesională”.

Materialul prezentat în cadrul ședinței poate fi consultat pe site-ul Instituției Prefectului – Județul Buzău, AICI.

Sursă foto: Prefectura Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.