În urma declaraţiilor publice ale senatorului Constantin Popa, susţinute în data de 12 august la un post de televiziune local, Organizaţia Judeţeană a PP-DD precizează că senatorul Popa Constantin a fost exclus din Partidul Poporului Dan Diaconescu conform deciziei Biroului National de Coordonare nr.160 din data de 01.07.2013.

Prin excluderea din PP-DD senatorul Popa Constantin îşi pierde toate funcţiile politice deţinute, respectiv vicelider Senat al Grupului parlamentar al Partidul Poporului – Dan Diaconescu , membru în  Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital, membru în Comisia permanentă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO, vicepresedinte al Grupului de prietenie cu Parlamentul Siriei, membru al Grupului de prietenie cu Parlamentul Letoniei. Din cauza faptului că dl Popa Constantin a fost exclus din partid la începutul vacanţei parlamentare, modificările de pe site-ul Senatului României nu au fost încă întreprinse. Aceste schimbări se vor face o dată cu reînceperea activităţii parlamentare. PP-DD respinge acţiunile senatorului Popa Constantin de manipulare şi dezinformare a electoratului şi a opiniei publice.

Decizia Biroului National de Coordonare a fost trimisă senatorului Popa Constantin, în termenul prevăzut de Statutul PP-DD, la adresa din C.I., respectiv, aceeaşi adresă din adeziunea semnată şi depusă la secretariatul organizaţiei judeţene şi din dosarul de candidatură pentru Senatul României.

Din documentele ataşate reiese însă că Decizia nu ar fi intrat  în posesia destinatarului, nefiind găsit la adresa specificată pe plic. Astfel, corespondenţa a fost returnată expeditorului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.