constantin-popa_jurnalonline_info_

Senatorul Constantin Popa ar fi iar membru PP-DD. Decizia a fost, se pare, luată lunea trecută de Biroul Național de Coordonare al partidului, potrivit liderului PP-DD Buzău, Eduard Dumitraşcu, organism care l-a exclus în luna iulie a acestui an în urma unui conflict avut cu șeful organizației județene a partidului, Eduard Dumitrașcu. Constantin Popa va fi un simplu membru de partid, condiţi afiind ca o perioadă de şase luni sau un an să nu calce în organizaţia judeţeană a partidului. În momentul excluderii, senatorul Popa era președintele Organizației Municipale a PP-DD Buzău. Eduard Dumitraşcu spune că este posibil ca senatorulConstantin Popa să fi fost deja înştiinţat în scris de reprimirea în partid.

Senatorul Constantin Popa a spus la acel moment că a fost dat afară din partid „pe nedrept”, în urma neînţelegerilor cu liderul PPDD Buzău.

„Nu mă înţeleg cu domnul Dumitraşcu, el a propus excluderea mea, nu am avut nicio ieşire, le-am spus doar răspicat că nu mai putem continua aşa, cu domnul Dumitraşcu la conducerea organizaţiei judeţene a PPDD. De altfel, sunt mai mulţi membri ai filialei care sunt nemulţumiţi. Eu nu am vrut să plec de la PPDD, dar dacă aşa s-a decis, mergem înainte”, declara senatorul Constantin Popa.

Senatorul Constantin Popa este singurul parlamentar al PP-DD pentru județul Buzău, după ce deputatul Gheorghe Coman a părăsit și el formațiunea politică. Ulterior a devenit șef la PC Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.