constantin-popa_jurnalonline_info_Tragedia aviatică din Munții Apuseni a impresionat întreaga țară și a determinat  totodată o amplă reacție de revoltă referitoare la modul dezastruos prin care autoritățile responsabile au gestionat această situație de criză. Senatorul Constantin Popa, originar chiar din zona în care s-a prăbușit aeronava, își exprimă îndignarea cu privire la coordonarea defectuoasă între instituțiile implicate în soluționarea situațiilor de urgență.

„Este inadmisibil ce s-a întâmplat. Mă gândesc cu îngrijorare că este posibil, din păcate, să mai aibă loc un caz similar, iar gestionarea lui să se realizeze în același mod defectuos, cu o gravă lipsă de coordonare la vârful instituțiilor responsabile, cu timp pierdut, oameni și utilaje trimise în locații greșite. Deși pentru victimele tragicului accident este prea târziu, măcar de acum înainte modului de acțiune în asemenea situații să-i fie aplicate corecțiile necesare pentru a nu se mai repeta o nouă tragedie”, a precizat Constantin Popa.

Totodată, senatorul buzoian cu origini ardelene a ținut să sublinieze că salvatorii celor din avionul prăbușit, localnici din zona din care și el provine, au procedat „așa cum știu  cei din Țara Moților, cu mult suflet, cu multă dăruire pentru semeni  și le mulțumesc pentru gestul lor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.