Senatorul Constantin Popa a fost exclus din PP-DD după ce luni ar fi fost agresiv cu mai mulți lideri ai Partidului, mai ales cu liderul PP-DD Buzău, Eduard Dumitrașcu. Incidentul s-a întâmplat în biroul liderului de grup parlamentar din Camera Deputaților, Daniel Fenechiu, în prezența președinteluiPP-DD, Simona Mann. Ieșirea nepotrivită, coroborat cu abaterile repetate de la conduită și de la Statutul partidului, spune președintele organizației județene a Partidului Poporului -Dan Diaconescu, Eduard Dumitrașcu, ar fi fost motivul pentru care în Biroul Național de Coordonare al PP-DD s-a votat pentru excluderea senatorului de Buzău din partid.  

Recent, senatorul buzoian Constantin Popa a fost votat în unanimitate de membrii PP-DD să preia cârma organizației municipale buzoiene a formațiunii politice, în locul consilierului local Silviu Roşioru.

Atuurile sale care, se spunea la acel moment, au cântărit destul de mult în alegerea sa ca nou lider al PP-DD-iștilor buzoieni  au fost funcţiile deţinute la nivel central (parlamentar şi vicelider al grupului PP-DD din Senat) precum şi activitatea sa în forul legislativ, deşi era membru al PP-DD din vara anului trecut. Constantin Popa era singurul parlamentar de Buzău al Partidului Poporului – Dan Diaconescu după ce deputatul Gheorghe Coman a ales calea conservatorilor devenind și liderul lor la nivelul județului Buzău. De altfel, s-a vehiculat informaţia conform căreia Popa ar fi trebuit să preia şefia organizaţiei judeţene a PC însă intenţia nu s-a pus în practică.

Șefia PP-DD Buzău, mărul discordiei

Dumitrașcu spune însă că relația cu Constantin Popa s-a degradat după alegerile parlamentare, când, văzându-se parlamentar, a cerut șefia organizației județene a PP-DD, iar faptul că în ultima perioadă, senatorul nu s-a ferit să poarte negocieri cu alte formațiuni politice, a tensionat și mai mult situația.

Senatorul Constantin Popa a pus excluderea din formațiunea politică pe seama neînțelegerilor cu Dumitrașcu. Popa neagă manifestările violente fizic, dar le admite pe cele verbale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.