Ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău vor fi deschise sâmbătă, 14 ianuarie, pentru buzoienii care trebuie să-și reînnoiască permisele de conducere ori să-și înmatriculeze autovehiculele, anunță reprezentanții Prefecturii.

Programul cu publicul va începe la ora 8.30, urmând a fi deschise 3 ghișee pentru operațiuni de înmatriculare/radiere și 3 ghișee pentru preschimbări permise.

”Activitatea la S.P.C.R.P.C.I.V Buzău se va desfășura, sâmbătă, fără a fi nevoie de programare online. Venim, astfel, în sprijinul buzoienilor și nevoilor pe care oamenii le au la acest serviciu. Vreau să-i asigur pe buzoieni că, în continuare, alături de colegii de la Permise și Înmatriculări, vom face eforturi permanente și susținute, astfel încât timpii de așteptare să se reducă din ce în ce mai mult la acest serviciu și să se ajungă într-un grafic rezonabil” declară prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea.

„Menționăm că măsura de a se lucra cu publicul și în unele zile de sâmbătă a fost luată, în premieră, la finele anului trecut, la dispoziția prefectului județului, având sprijinul și înțelegerea angajaților S.P.C.R.P.C.I.V Buzău.
De fiecare dată, măsura și-a dovedit eficiența, sute de buzoieni reușind să-și rezolve problemele înainte de data la care aveau programare în sistem.” , precizează Biroul de Presă al Prefecturii Buzău.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua. Doar pe 14 Ianuarie sau și in alta sâmbătă ar fi deschis la ghișeul pt schimbarea permisului . Multumesc

  2. Bună ziua! Este vorba doar de ziua de 14 ianuarie. Dacă va fi deschis și în alt weekend, autoritățile vor anunța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.