Simona Gemănar, elevă caporal în anul II în cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”, la arma Rachete și artilerie antiaeriană, este o tânără implicată în majoritatea activităților școlii și se numără printre cei mai merituoși elevi. Face parte din lotul sportiv și este coordonatoarea cercului cultural artistic „Bobocii aerului”, secțiunea „Dans modern”.

Am onoarea să vă salut! Sunt elev caporal Gemănar Simona, am demonstrat că visele devin realitate!

Patrie, uniformă și armă, dar, mai presus de toate, a fi militar înseamnă dedicație, responsabilitate, respect, putere și onoare. Se spune că în viață, alegerile le faci cu cap sau cu inima. Am îmbrățișat cariera militară imediat după absolvirea studiilor liceale și pot spune că am făcut această alegere cu inima. Încă de mică ascultam cu atenție poveștile din armată a membrilor familiei. Bunicul meu, o persoană deosebit de importantă pentru mine, mi-a spus mereu că sunt potrivită pentru o astfel de meserie și m-a încurajat să îmi urmez visul.

Pe parcursul celor doi ani de învățământ militar am reușit să-mi depășesc limitele și să învăț că orice obstacol poate fi depășit. Am întâlnit oameni minunați, colegi și cadre militare, care au contribuit la formarea mea ca militar și nu în ultimul rând ca om. Am avut parte de experiențe unice, pe care sunt convinsă că nu le-aș fi găsit în altă parte.” , sunt câteva dintre gândurile împărtășite de Simona.

Felicitări, Simona! Mult succes la examenul de absolvire și în întreaga carieră militară! Îți dorim ca entuziasmul să te însoțească mereu!” , au transmis reprezentanții SMMMSFA de la Boboc.

Foto: arhivă personală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.