foto arhivă

Asociația Conștiință și Libertate, în parteneriat cu Consiliul Județean Buzău, organizează două evenimente de promovare a libertăților fundamentale ale omului, în general, și a libertății religioase și de conștiință, în special, în zilele de vineri, 17 februarie, respectiv, duminică, 19 februarie 2023.

Simpozionul tematic propus pentru vineri, 17 februarie, va reuni personalități de la nivel central și județean precum: Titus Corlățean (senator), Ecaterina Andronescu (fost ministru al Educației), Petre Emanoil Neagu (președintele Consiliului Județean Buzău), Daniel Marian Țiclea (prefectul județului Buzău) primari din județul Buzău și șefi de instituții din municipiu, reprezentanți ai cultelor religioase. Tema supusă dezbaterii, începând cu ora 10:00, în sala ,,Dimitrie Filipescu” a Consiliului Județean Buzău, este Libertățile fundamentale ale omului – în consolidare sau declin?

Ziua de duminică, 19 februarie, le propune buzoienilor un concert inedit care se va desfășura în Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, începând cu ora 18:00. Concertul va fi susținut de Corul și Orchestra Națională „Gloria Dei”, reunind 90 de muzicieni. Intrarea este liberă, însă se face pe bază de invitație.

Pentru rezervări, persoana de contact este reprezentantul Asociației Conștiință și Libertate în județul Buzău, Ștefan Mateaș.

(telefon: 0751 056 887 – apel, sms, WhatsApp) E-mail: stefanmateas1@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.