Au început înscrierile pentru examenul de admitere la Academia de poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti şi la cele două şcoli de agenţi, de la Câmpina şi Cluj. Tinerilor care vor să urmeze o carieră de poliţist le sunt puse la dispoziţie 230 de locuri pentru ofiţeri şi 1.500 de locuri la şcolile de agenţi.

Tinerii dornici să îmbrace uniforma de poliţist sunt aşteptaţi la sediile inspectoratelor judeţene de politie pentru a depune cererea de înscriere pentru examenul de admitere la Academia de Poliţie sau şcolile de agenţi de Poliţie.

Anul acesta, Ministerul Afacerilor Interne pune la dispoziţia tinerilor absolvenţi de liceu 230 de locuri pentru ofiţeri şi 1.500 de locuri la şcolile de agenţi. Candidaţii pentru locurile MAI la instituţii de învăţământ superior şi la unităţile de învăţământ postliceal trebuie să aibă vârsta de până la 27 de ani, împliniţi în anul participării la concursul de admitere.

Cei interesaţi să îmbrăţişeze profesia de poliţist şi au domiciliul în judeţul Buzău sunt aşteptaţi în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 9.00 şi 14.00, la Clubul Poliţiştilor din municipiul Buzău, pentru a completa o cerere de înscriere şi pentru a-şi întocmi dosarul de recrutare.

Cererile de înscriere a candidaţilor pentru concursul de admitere la instituţiile de învăţământ superior se pot depune până la data de 25 mai, iar pentru şcolile de poliţie, până la data de 15 iunie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here