Nicolae, polițistul care, în cursul serii de miercuri, după două ore de negocieri, a convins o buzoiancă să nu recurgă la un gest necugetat (femeia amenința că se aruncă de la etajul 10), a fost dat exemplu la nivel înalt, mai precis de către reprezentanții IGPR.

„Totul a început în jurul orei 22:00, în municipiul Buzău, imediat după un apel la 112, din care reieșea că o femeie s-ar fi închis într-o cameră a locuinței și amenință că se va arunca în gol, de la etajul 10 al blocului.

Colegii noștri au ajuns la fața locului, printre care și Nicolae, negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Buzău, alături de colegii săi de echipă.

Odată ce a stabilit contactul verbal și vizual cu femeia, Nicolae, prin prisma abilităților, a realizat un echilibru între planul emoțional și rațional, reducându-i nivelul de anxietate, fiind astfel convinsă să renunțe la gestul înspăimântător.

Situația s-a detensionat și toți au răsuflat liniștiți, știind că aceasta era în drum spre spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Nicolae este un polițist care și-a făcut datoria față de semenii săi.

„Mare om, mare caracter!” – este mesajul postat pe pagina de facebook a Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here