Radarele poliţiei buzoiene au fost date peste cap ieri pe drumul european 85. 168 km/h este viteza înregistrată în afara localității Racovițeni, la volanul autoturismului aflându–se o tânără în vârstă de 26 de ani din județul Botoșani.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat 262 sancţiuni contravenţionale, au întocmit trei dosare penale şi au reţinut 16 permise de conducere ca urmare a neregulilor constatate.

70 dintre contravenienţi au fost conducători auto care nu s-au conformat regimului legal de viteză, iar cinci dintre ei au predat permisele pentru următoarele 90 de zile pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectoarele de drum tranzitate. De asemenea în cadrul activităților desfășurate au fost sancționați 29 de conducători auto care și-au condus autoturismele cu diferite defecțiuni tehnice, 47 care nu au utilizat centura de siguranță, dar și 24 de pietoni care s-au angajat neregulamentar în traversarea drumului public.Valoarea totală a amenzilor este de peste 49.000 lei. Tot ieri, poliţiştii rutieri au reţinut 16 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea pietonală, pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului şi pentru depăşiri neregulamentare.

În ultimele 24 de ore polițiștii rutieri au întocmit trei dosare penale. Două dosare penale au fost întocmite pentru conducerea unor autovehicule neînmatriculate, iar unul pentru conducerea unui autovehicul fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here