Au lăsat deoparte armele și ancheteleși auplecat în Munții Buzăului. Vorbim de polițiștii buzoieni care au mers în punctul cunoscut Fagu Alb de lângă vârful Giurgiu, unde au plantat 2.800 de puieți de brad. Echipa de polițiști care a participat la acțiunea de plantare de brazi a fost coordonată chiar de șeful Inspectoratului Județean de Poliție Buzău. Polițiștii au fost ajutați și de colegii lor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi.

”Ne apropiem de Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului și călăuză ne devine un simbol major: Înviere și speranță. Un motiv suficient să ne amintim că putem spera prin a contribui la reînviere. Cum? Reînviind tot ce înseamnă viața. Și cum pădurea este cea care ne amintește zilnic de bucuria de a trăi, am considerat că e un prilej numai bun să pornim cu pași mici a reînvia natura prin împădurire, ghidați fiind și în această postură, ca în toate activitățile noastre, de șeful Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.
Și nu am plecat singuri. Ni s-au alăturat efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău. Împreună am dat o mână de ajutor reprezentantilor Direcției Silvice – Ocolul Silvic Gura-Teghii și am reușit să plantăm, într-o singură zi, 2800 de puieți de esență brad. Am fost motivați de tot ce ne înconjura…natura în stare pură, aerul proaspăt și curat de primăvară, copacii seculari din punctul cunoscut Fagu Alb (lângă vârful Giurgiu) Si….munca ne-a fost răsplătită pe deplin. Respectați natura!
”În natură se află secretul păstrării ecologice a lumii”, Henry David Thoreau”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here