politisti

Totul s-a petrecut ieri, în plină stradă pe Aleea Trandafirilor, aproape de staţia de taximetre de lângă Biserica Sfinţii Îngeri. Se pare că vinovat de scandal se face tânărul de 29 de ani care în timp ce se deplasa pe trotuar  a observat un autoturism în care se aflau doi fraţi. Imediat a început să le adreseze acestora injurii şi ameninţări.

Când tânărul s-a apropiat de autoturism, şoferul în vârstă de 36 de ani a oprit pe trotuar şi a coborât împreună cu fratele său pentru a-i da o corecţie buzoianului. Conflictul a fost aplanat imediat prin intervenţia unui poliţist rutier. Imediat, la faţa locului au venit alte două echipaje de poliţie.

În urma controlului efectuat în autoturism, poliţiştii au găsit, între scaunele din faţă, un cuţit cu lama de 11 centimetri. Împotriva celor trei buzoieni implicaţi în scandal a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Totodată, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au luat împotriva lor măsura reţinerii pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here