copil calculator euro 200Ministerul Educaţiei a publicat lista finală a elevilor care vor beneficia de sprijin financiar pentru achiziţionarea de calculatoare, în cadrul programului „Euro 200“. La nivelul judeţului Buzău, 551 elevi, ce provin din familii cu posibilităţi materiale reduse, vor beneficia de sprijin financiar pentru a-şi putea achiziţiona un calculator.

Lista completă a acestora poate fi consultată la adresa http://www.euro200.edu.ro/nomenclatoare2012/beneficiar/BZ/index.html.

Programul „Euro 200“ pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare se adresează elevilor şi studenţilor din învăţământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu venituri brute lunare de maximun 150 de lei pe membru de familie, exclusiv beneficiarii unui calculator de tip desktop, conform Ordonanţei de Urgenţă 87/2008.  În cel mai scurt timp, Ministerul Educaţiei va încheia un acord cu furnizorii de produse IT, astfel încât elevii să îşi poată achiziţiona câte un calculator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here