Irina Vlăduca Marghiloman, nepoata marelui politician Alexandru Marghiloman, a lansat Asociaţia „Alexandru Marghiloman”, printr-o festivitate găzduită de Vila Albatros. Fundaţia are avea trei scopuri principale: sprijinirea copiilor aflaţi în situaţii de risc, susţinerea studenţilor care urmează cursurile facultăţii de drept şi dezvoltarea creşterii cailor de rasă.

Asociația va acorda sprijin moral, psihologic social şi material pentru toţi copiii cu probleme dorind să facem aici la Buzău un centru de recuperare pentru copii care după un lung tratament se întorc bolnavi psihic. ”Avem nevoie de mult sprijin, de multe donaţii şi mă voi ocupa personal de acest capitol care este foarte important. Ne vom ocupa de asemenea de profesia de avocaţi, vom acorda burse, vom organiza sesiuni pentru studenţi şi vom face un protocol cu baroul din Buzău. Ultima emblemă a noastră este nobilul Pur Sânge. Dorim să sprijinim creşterea acestor cai în ţara noastră şi să aducem această nobilă rasă acolo unde era cândva”, a spus Irina Vlăduca Marghiloman.

Nepoata marelui om politic, Alexandru Marghiloman, a anunţat că va reveni în România pentru o lungă perioadă de timp pentru a se ocupa de fundaţia nou înfiinţată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here