dosare liceuAbsolvenţii de clasa a VIII-a care au ocupat un loc la liceu în urma repartizării computerizate, mai au doar o săptămână la dispoziţie pentru a-şi depune dosarele, în vederea finalizării procesului de înscriere. În total, 4.274 absolvenţi de clase gimnaziale trebuie să se prezinte la unitatea de învăţământ unde au primit repartiţia, pentru că în caz contrar, vor rata debutul noului an şcolar.

Cea de-a doua etapă admitere în învăţământul liceal de stat, pentru candidaţii din seria curentă, a debutat deja în data de 14 iulie, acţiune ce se va finaliza în data de 19 iulie cu completarea fişei de opţiuni de către candidaţii care au rămas nerepartizaţi după prima etapă a admiterii.

Repartizarea computerizată a candidaţilor din a doua etapă a admiterii se va face vineri, 22 iulie. O zi mai târziu se vor afişa rezultatele la şcoli, în intervalul 23 – 25 iulie candidaţii repartizaţi având obligaţia să îşi depună dosarele la unităţile de învăţământ unde au fost repartizaţi.

În cea de-a doua serie, la nivelul judeţului Buzău, se aşteaptă să fie repartizaţi 10 absolvenţi de clase gimnaziale. Cei care nu au reuşit să obţină un loc la liceu nici de această dată mai au o ultimă şansă în cadrul celei de-a III-a sesiuni, ce va debuta în intervalul 1- 7 septembrie cu înscrierile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here