Un politist completeaza un proces verbal, in timpul unor controale efectuate de Politia Rutiera, vineri, 30 august 2013, in Craiova. TIBI BOLOGH / MEDIAFAX FOTO

Pentru siguranţa cetăţenilor, peste 350 de poliţişti au acționat în perioada 29 decembrie – 2 ianuarie, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
Au fost organizate peste 20 de acțiuni și s-a intervenit la 138 de evenimente, dintre care 70 au fost sesizate prin 112.
În urma acțiunilor și intervențiilor, au fost constatate 70 de infracţiuni, dintre care 18 au fost constatate în flagrant delict.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 450 sancţiuni contravenţionale în valoare de 211.025 de lei şi au fost confiscate bunuri(materiale pirotehnice) în valoare de 17.000 de lei.
De asemenea, poliţiştii rutieri au continuat activităţile pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, în medie 9 aparate radar fiind utilizate zilnic.
Astfel au fost constatate 7 infracțiuni la regimul rutier şi au fost reținute 57 de permise de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here