tigani95După mai mulţi ani în care au aşteptat să se finalizeze construcţia adăpostului în care să stea pe timpul iernii, oamenii străzii încă nu se pot bucura de noua locaţie. Şi asta din cauza lipsei unei semnături ce trebuie să vină de la Guvern.

După ce a terminat construcţia, Primăria Buzău a înaintat spre Prefectură lista cu cele 12 posturi necesare, care a fost trimisă mai departe spre Guvern încă de acum o lună, însă semnătura întârzie să apară.  „Am trimis schema de personal la Prefectură în urmă cu mai bine de o lună, documentul a fost trimis mai departe către Guvern, însă nici până acum nu am primit niciun răspuns”, ne-a declarat Marcel Ciolacu, viceprimar.

Investiţia de 800 de mii de lei a întâmpinat mai multe piedici încă de la început. Iniţial Primăria nu a găsit banii necesari pentru realizarea adăpostului, apoi constructorul a descoperit vicii ascunse la clădirea ce trebuia reabilitată, ceea ce a întârziat finalizarea acestuia. Acum locaţia pentru oamenii străzii trebuia să funcţioneze de la 1 octombrie, însă lipsa de personal a împiedicat acest lucru. Aprobarea din partea Guvernului este aşteptată de o lună, însă între timp oamenii străzii stau tot în frig sau se adăpostesc în canale sau clădiri abandonate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here