balneoÎncepând de la jumătatea acestei luni și până la  1 decembrie, agențiile de turism oferă sejururi pentru odihnă și tratament în cadrul a două noi programe turistice pentru stațiunile balneo-climaterice din țară.

Astfel turiștii pot opta pentru un pachet de 9 nopți în cadrul „Decadei balneare” , la preţuri cuprinse între 650 şi 750 de lei/persoană, valabile pentru hoteluri de două, respectiv trei stele. Pe lângă cazare, pachetul mai cuprinde două proceduri pe zi şi o consultaţie medicală .

Al doilea program special care se desfăşoară în aceeaşi perioadă este „O săptămână de refacere în staţiunile balneare”, care include şase nopţi de cazare cu mic dejun sau demipensiune, două şedinţe de tratament pe zi şi o consultaţie medicală. Tarifele sunt ceva mai mici decât la primul program. Astfel, la două stele, sejurul cu mic dejun costă 270 de lei/persoană, iar în regim de demipensiune – 430 de lei/persoană. Cei care aleg hotelurile de trei stele vor plăti 330 de lei/persoană,respectiv 430 de lei/persoană.

Biletele pot fi achiziţionate numai prin agenţiile de turism membre ale Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), care a lansat cele două programe în parteneriat cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here