Filiala Buzău a Crucii Roșii va continua seria de acțiuni caritabile desfășurate atât în parteneriat, in cadrul unor campanii umanitare mai ample, fie pe cont propriu. Voluntarii Crucii Roșii vor merge la așezământului pentru persoane vârstnice de la Câmpeni, unde vor duce două boilere electrice pentru încălzirea apei. Totodată, tot câte două boilere electrice vor fi donate în zilele următoare și așezămintelor pentru bătrâni de la Ulmeni și Năieni.

Crucea Roșie Buzău va veni și în ajutorul unei familii din Glodeanu Sărat, a cărei casă a fost distrusă complet de un incendiu, flăcările mistuind și toate bunurile care se aflau în interior. Părinții, împreună cu cei patru copii cu vârste cuprinse între 6 luni și 14 ani, au rămas astfel fără agoniseala de o viață și fără un acoperiș deasupra capului, în prezent, fiind găzduiți temporar în casa unui vecin. Voluntarii de la filiala Buzău se vor deplasa la Glodeanu Sărat, unde vor dona familiei în cauză alimente, dulciuri, lenjerii pentru pat, haine, încălțăminte și pachete de igienă.
În atenția voluntarilor se află și o altă familie din Cănești, formată din mamă și fiu cu probleme grave de sănătate, în zilele următoare aceștia urmând a fi vizitați pentru a primi ajutoare de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here