În perioada Sărbătorilor, în mai multe zone ale orașului a curs apă murdară la robinete, lucru semnalat de mai mulți cetățeni și la Compania de Apă.
“În perioada Sărbătorilor Pascale, 25 de reclamații au fost înregistrate la Dispeceratul Companiei de Apă Buzău cu privire la calitatea apei potabile. Cele mai multe dintre acestea vizau o tentă ușor gălbuie a apei de la robinet. Sesizările au avut un caracter punctual. Cele 25 de sesizări au fost direcționate către Dispecerat din anumite zone ale cartierelor Micro XIV, 23 August și Obor”, spun reprezentanții Companiei de Apă.

Vestea bună este că locatarii care au reclamat calitatea apei vor avea săderi la facturi.
“Analiza situației alimentării cu apă în perioada menționată scoate în relief înscrierea în același trend inițiat în urmă cu 3 ani, odată cu montarea stațiilor de filtrare la punctele termice din municipiu. Prin urmare, considerăm că și cu această ocazie, sistemul de alimentare cu apă a funcționat în condiții bune, în contextul în care s-a înregistrat din nou un vârf de consum (peste 1450 m3/oră, dublu față de medie). Menționăm că, pentru cazurile izolate în care au fost înregistrate reclamații, se vor calcula reglări la facturi, în condițiile legii”, a anunțat Compania de Apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here