arhiepiscopia buzaului si vrancei pg

 

În data de 23 mai 2013, între orele 10,00 – 14,00, la Centrul Eparhial din Buzău, Aleea Episcopiei din Buzău va avea loc cea de-a doua şedinţă de licitaţie în vederea vânzării celor două turisme şi a limuzinei Mercedes, aflate în parcul auto al Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei.

Licitația este reluată după ce, la finele lunii aprilie, niciun comparator nu s-a arătat interest să facă o astfel de achiziție. ,,Întrucât licitaţia are un scop caritabil, preţurile de pornire rămân neschimbate, fiind în valoare de 2.700 Euro pentru Renault Clio, 3.000 Euro pentru Dacia Logan şi 50.000 Euro pentru autoturismul Mercedes Benz, model S320.,, se arată în comunicatul emis de Biroul de presă al Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei.

Banii obținuți în urma vânzării celor trei autoturisme vor fi folosiţi pentru amenajarea unui aşezământ de asistenţă socială la Mănăstirea Răteşti. Pe de altă parte, cumpărătorul autoturismului Mercedes va fi menţionat ca principal susţinător al acestei acţiuni filantropice, urmând a fi invitat să participe la inaugurarea complexului social.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here