adeptAsociaţia pentru Dezvoltare Europeană şi Promovarea Tinerilor (ADET) din România, înființată în aprile 2012, care are ca scop dezvoltarea europeană şi promovarea tinerilor, diagnoza sociala, formularea, evaluarea si optimizarea politicilor guvernamentale, promovarea accesului la informatii, transparentei decizionale si încurajarea participarii civice, promovarea traditiilor, valorilor si simbolurilor româneşti, protecţia mediului, promovarea activităţilor turistice, educaţionale şi culturale și-a constituit sucursală şi în Municipiul Rm-Sărat. Aceasta funcționeză începând cu data de 10 noiembrie 2013.

Componența Biroului Executiv Municipal este format din: Marilena FELEA – Preşedinte, Corina NEAȚĂ – Secretar General, Vicepreşedinţi: DINU Mark Grafian și Monica PÎSLARU.

„Suntem o echipă de tineri și ne dorim să reprezentăm interesele tuturor copiilor și tinerilor din Rm-Sărat. Concret, vrem să ne implicăm în identificarea problemelor, necesităților acestora dar și în soluționarea lor prin atragerea de fonduri europene nerambursabile. Considerăm că sunt suficiente linii de finanțate atât la nivel guvernamental cât și european astfel încât și tinerii din Rm-Sărat să poate beneficia de mici bucurii dar și de o viață mai bună. În viitor, sperăm o implicare cât mai mare din partea tinerilor, care chiar dacă vor începe prin voluntariat vor avea ocazia să rămână ca și angajați. Ne dorim o echipă puternică și unită. În atingerea scopurilor noastre mizăm și pe relațiile de parteneriat, pe care intenționăm să ni le formăm, cu instituțiile de stat și private din Municipiul Rm-Sărat și chiar la nivelul județului Buzău, aici referindu-ne la primării, școli, licee, firme”,  a declarat Președintele Sucursalei Municipale Rm-Sărat Marilena Felea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here