boscodeala

UPDATE: Procesul primarului Boşcodeală judecat pentru trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice în dosarul „Gloria”, a început cu o primă amânare a cauzei, la solicitarea juristului de la Primăria Buzău, Cristina Coroian. Consilierul juridic desemnat de Consiliul Local Municipal să reprezinte municipiul a solicitat un nou termen pentru a avea timp să copieze rechizitoriul şi în funcţie de acesta,CLM să decidă dacă se constituie parte civilă în proces. Noul termen dat de completul C4 de la Judecătoria Braşov, specializat în judecarea cauzelor de corupţie, este 21 noiembrie.

 

Astazi, in jurul orei 12.00, la Judecătoria Braşov, se judeca procesul in care primarul Constantin Boşcodeală este judecat pentru infracţiuni de corupţie.

Constantin Boşcodeală este judecat pentru trei infracţiuni de abuz în serviciu, în dosarul „Gloria“, instrumentat de D.N.A.

Procurorii anticorupţie invocă un prejudiciu adus bugetului local de aproape 50 de miliarde de lei vechi, primarul fiind acuzat că ar fi finanţat ilegal activitatea sportivă de la S.C. Gloria Buzău şi că a gestionat greşit patrimoniul deţinut de Primărie la baza sportivă din Crâng.

Potrivit specialistilor, cel mai probabil, astazi se va cere o primă amânare în acest dosar. Mai mult decat atat, surse din Primarie ne-au declarat ca primarul Constantin Boscodeala nici nu se va prezenta maine in fata instantei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here