litoralDeși programul „Litoralul pentru toţi” demarează oficial la 1 septembrie, cei interesați pot face deja rezervări prin intermediul agențiilor de turism. Pentru acest an, 40 de hoteluri de pe litoral s-au înscris pentru acest program, anunță Federația Patronatelor din Turismul Românesc.

Perioada de desfăşurare a programului va fi de o lună şi jumătate, data finală fiind estimată pentru 15 octombrie. Turiştii care achiziţionează un sejur prin intermediul programului “Litoralul pentru toţi” vor beneficia de un Voucher de atracţii Litoral, oferit de către Consiliul Judeţean Constanta, şi care asigură o intrare gratuită la unul dintre următoarele obiective turistice din Constanţa: Muzeul de Istorie şi Arheologie, Muzeul de Artă Populară sau Acvariul.

Tarifele practicate în cele şase serii ale programului social, acestea sunt cuprinse între 179 de lei/persoană la un hotel de o stea (numai cazare), şi 549 lei/persoană la un hotel de 5 stele, cu mic dejun inclus. În toate variantele de cazare, sejurul este de şase nopţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here